presentació

08.07.2020

Més informació...

Flash Player 7 necesari per a visualitzar el interactiu de la visita virtual

Visita virtual

Ubicat al bell mig de València, l’OCCC compta amb una superfície total de 3.500 m2, que es distribueixen en quatre plantes diàfanes i un soterrani, i dues entrades: pel carrer de Sant Ferran i pel carrer de Manyans.

S’accedeix al vestíbul per la façana principal, al carrer Sant Ferran. Allà s’ubiquen la recepció, la llibreria Tres i Quatre i una cafeteria-restaurant, que deixen un ampli espai lliure, a manera de plaça, obert a tots els ciutadans.

Al soterrani es troba la sala d’actes, amb capacitat per a 113 persones, que consta d’un ampli vestíbul i dues sales d’exposicions i multiusos. De caire expressament polivalent, la sala acollirà tant conferències i congressos com projeccions cinematogràfiques, concerts, recitals o representacions teatrals.

La primera planta és dedicada a les aules i els diversos tallers (llengua, música, vídeo-art, fotografia...), mentre que la segona i la tercera són ocupades per les oficines de les diferents institucions i entitats amb seu a l’Octubre.

Coronant el conjunt, hi ha la claraboia zenital, que permet il·luminar amb llum natural la major part dels espais, i, a dalt de tot, l’antic terrat, que ha estat convertit en una coberta plana que permet celebrar-hi trobades i festes. A més, també a l’àtic s’ha habilitat un pavelló multiusos.

© 2008 Octubre CCCC

C/ Sant Ferran, 12 - 46001 València. Tel. (0034) 96 315 77 99