activitats

08.04.2020

Presentacions i altres activitats

21.05.2009 |

Chill Laus amb Mucho

19.30h

Pablo Juncadella i Marc Català van nàixer a Barcelona i van cursar estudis de disseny gràfic a Eina (Escola d'Art i Disseny). Tots dos han treballat amb Pablo Martín i Fernando Gutiérrez a Grafica (Barcelona) i més tard amb aquest últim a Pentagram (Londres).

Són responsables de la identitat corporativa de Xocoa i entre 2003 i 2005 foren responsables de la direcció d'art del diari britànic The Observer. Actualment resideixen a Barcelona on han fundat el seu propi estudi de disseny, Mucho, des del qual porten a terme projectes com ara la direcció creativa de Biosca & Botey, Demasié, el disseny gràfic per a Monumenta al Grand Palais de París, la imatge corporativa del Festival Europeén des 4 Écrans, la imatge corporativa de Demano, Sushi Itto i Sonrissa, la campanya de comunicació del perfum CH de Carolina Herrera o els anuaris de l'Art Directors Club of Europe.

També produeixen projectes per a clients internacionals com Elle Decoration UK/Hachette Filipacchi o el canal de televisió SciFi des de Barcelona, Madrid, París i Londres.

Sota el títol "9 es mucho" la seua conferència farà un recorregut a través de nou projectes pràctics, que mostren els experiments, els dilemes i les conjectures a les quals està sotmès el treball a l'estudi barceloní. Nou casos en què es revisen els límits del disseny gràfic i les seues possibilitats, sempre amb la intenció d'oferir propostes interessants, de fugir de les fórmules, de trobar l'excel·lència.

9 projectes per a una vesprada a València i un petit extra...

9 projectes per a entendre Mucho.

Més informació

© 2008 Octubre CCCC

C/ Sant Ferran, 12 - 46001 València. Tel. (0034) 96 315 77 99