activitats

09.04.2020

Exposicions

Des del 05.05.2009 fins al 14.06.2009

Fotoilettes

Un raspall de dents solitari damunt la pica, o uns armaris plens fins a dalt de compreses, cremes, escumes d’afaitar i bolquers. El vàter, espai per a les deposicions, o suport d’actes de plaer. L’espill, tornant a traïció la vertadera imatge del cos, o mostrant la perfecta cuirassa feta de maquillatge que ens protegeix de l’exterior. Vides diferents, vides oposades, que s’endevinen amb només un colp d’ull a través de la porta del bany.

Pocs llocs ens revelen amb tanta clarividència el costat més autèntic de l’existència, arrecerats com ens hi sentim pel forrellat, la cortina de la dutxa i la seguretat de la solitud amb què deixem anar les misèries desaigüe avall en estirar de la cadena. Tan íntims i alhora tan universals, l’enrajolat esdevé el perfecte refugi per a la part púdica que tots amaguem.

Fotoilettes, dinou mirades que immortalitzen la quotidianitat nua, sense embuts, dels espais fascinants on cada dia ens preparem abans d'eixir a escena en el gran teatre del món.

Fotografies de:
Coco Esteve, David Serrano, Enrique Algarra, Iris Esteve, Joana Sendra, Laura Amado, Lola Cerezo, Marta Pérez, Mihai Mustea, Miquel Revert, Paula Serna, Raquel Méndez, Rosa Cristóbal, Toni Marín, Úrsula Martínez, Vicente Lara, Vito Pavia, Yolanda García

Projecte de :
Iris Esteve Sánchez

© 2008 Octubre CCCC

C/ Sant Ferran, 12 - 46001 València. Tel. (0034) 96 315 77 99