activitats

18.06.2019

Música

Vibra, cicle d’art sonor i música experimental

<< Tornar

03.11.2008 |

Damo Suzuki's Network

22.30h

Concert especial del cicle ((vibra))

Damo Suzuki's Network és una improvisació especial en la qual participaran Damo Suzuki (ex-CAN) + els valencians Zener al complet + Marcos Junquera (ex-Balano, ex-Salchicha, ex-Estrategia lo capto!) + Rubén García

La Xarxa Damo Suzuki és una ensemble de músics canviant. Un lloc de trobada col·lectiu de gent creativa de cada ciutat que Damo visita.

L’objectiu és simple: els músics comuniquen l’un amb l’altre i amb l’audiència. Ni hi ha cap ego involucrat. Damo selecciona les músics locals que tenen el potencial per comunicar-se lliurement i això implica la comunicació dinàmica amb l’audiència i un respecte a aquella també. Damo es refereix a aquest procés com la Composició Immediata i va ser un procés que s’inicià d’alguna forma en els seus temps de l’influent grup CAN, durant els 70 i que s’ha anat definint i concretant en els darreres deu anys.

Cada concert és un esdeveniment únic, sense assajos. Els errors són els moments de l’oportunitat. Per al músic, en aquest procés participen igualment l’excitació i el terror.

A València, Damo Suzuki estarà acompanyat per:

-Ruben García (electrònics, laptop, amplificador)
-Marcos Junquera (percussió)
-Zener: Jose Guerrero (guitarra), Jordi Martínez (percussions), Nick Perry (baix), Julián Sánchez (guitarra)

Més informació

© 2008 Octubre CCCC

C/ Sant Ferran, 12 - 46001 València. Tel. (0034) 96 315 77 99