activitats

08.07.2020

Conferències i congressos

Any Joan Brossa

<< Tornar

Des del 18.11.2019 fins al 23.11.2019

Exposició Brossa polièdric

Al hall


Joan Brossa (Barcelona, 1919-1998) fou un poeta en majúscules que entenia la creació poètica com quelcom que anava més enllà de qualsevol convencionalisme. La poesia era per a Brossa una eina al servei de la comunicació, sense divisió de gèneres, oberta, transversal, polièdrica. De forma autodidacta, va beure de la tradició literària del país i es va nodrir de les tendències creatives europees per tal de crear un llenguatge, un univers propi, que el converteix en un dels màxims representants de la segona avantguarda catalana.

L’exposició Brossa polièdric, concebuda per Judith Barnés, és una proposta divulgativa amb la voluntat de donar a conèixer la trajectòria vital i professional del poeta. El conjunt vol penetrar en el procés creatiu de l’autor i fer entendre la seva producció com un tot indissoluble que defuig de qualsevol etiqueta

---
En celebració de l'Any Joan Brossa.

Ho organitzen Acció Cultural del País Valencià, l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana i el PEN Català amb la col·laboració de la Institució de les Lletres Catalanes, la Fundació Joan Brossa i el Pla Valencià de Foment del Llibre i la Lectura de la Generalitat Valenciana.

© 2008 Octubre CCCC

C/ Sant Ferran, 12 - 46001 València. Tel. (0034) 96 315 77 99