activitats

06.06.2020

Presentacions i altres activitats

30.10.2019 |

Lliurament dels Premis de la 7ena Plaça del Llibre

21.15h a la cafeteria


La Plaça del Llibre és un espai d'encontre dels llibres en valencià, on tots estem convidats: autors, editors, llibreters i sobretot els lectors.

Del 30 d'octubre al 3 de novembre de 2019 omplirem de lletres la Plaça de l'Ajuntament amb la 7a edició de la Plaça del Llibre de València.

Reconèixer i premiar l'estima per la nostra cultura és sens dubte una de les consignes de la Plaça del Llibre. Amb aquest motiu, el proper dimecres 30 d'octubre a les 21:15 a l'Octubre CCC celebrarem el lliurament dels Premis Plaça del Llibre de València 2019. Uns guardons amb els quals es reconeix la trajectòria literària d’un autor o autora en la nostra llengua; la tasca de difusió de la cultura valenciana, i el reconeixement a la millor trajectòria editorial atorgant:

Premi Trajectòria literària a Jaume Pérez Montaner
Premi Trajectòria editorial a Rosa Serrano Llàcer
Premi Difusió a la Societat Coral El Micalet

Seguirem la vetllada amb un sopar literari. Inscriu-te en aquest formulari abans del 28 d'octubre.

---
La Plaça del Llibre és un projecte coordinat per la Fundació pel Llibre i la Lectura (FULL) i organitzat amb la col·laboració de l’Associació d’Editors del País Valencià, el Gremi de Llibrers de València, el Gremi de llibreters independents de les Comarques d’Alacant, el Gremi de Llibreters de Castelló i Comarques, l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana i Acció Cultural del País Valencià.

© 2008 Octubre CCCC

C/ Sant Ferran, 12 - 46001 València. Tel. (0034) 96 315 77 99