activitats

12.11.2019

Conferències i congressos

Espai Ciència

<< Tornar

27.11.2019 |

Bar de ciències 'De Rossini a Maillard'

19.00h a la cafeteria


Què aporta la fusió de la creativitat gastronòmica i la ciència?

Amb motiu de la publicació de “La ciència a taula”, recull d’articles de Fernando Sapiña sobre gastronomia científica a la revista Mètode (Monografies Mètode, n. 10, 2019).

Conversa amb

--Bernd Knöller (xef del restaurant RiFF)) i
--Pere Castells (prologuista del llibre, Barcelona Science & Cooking)

Modera: Reis Juan, periodista

---
Una activitat de l'Espai Ciència de l'Octubre CCC amb la col·laboració de la Facultat de Química de la Universitat de València dins de la celebració de l’Any de la Taula Periòdica.

© 2008 Octubre CCCC

C/ Sant Ferran, 12 - 46001 València. Tel. (0034) 96 315 77 99