activitats

06.06.2020

Música

Sessions d’Improvisació Lliure

<< Tornar

16.05.2019 |

Sessió d'Improvisació Lliure #8

19.30h a la sala d'actes


--Andreas Mniestris (saxos),
--Josep Lluís Galiana (saxos),
--Avelino Saavedra (percussió)
--Gregorio Jiménez (live-electronics)

Andreas Mniestris
Compositor de música electroacústica, saxofonista i enginyer de so nascut al Pireu en 1956. Ha estudiat amb Horaci Vaggione, David Rosenboom, Larry Polansky, Gordon Mumma, Robert Ashley i Anthony Braxton. És professor de composició de música electroacústica al Departament de Música de la Universitat Jònica i dirigeix el seu Laboratori d’Investigació de Música Electroacústica.

Gregorio Jiménez
Catedràtic del Conservatori Superior de Música de València on imparteix Composició Electroacústica, fundador i director del Laboratori (LEA) de l'esmentat centre educatiu des de la seua creació en 1995. Va ser president de l'AMEE (Associació de Música Electroacústica d'Espanya), i director del Festival Internacional Punto de Encuentro del 2006 al 2014. Va participar activament en la CIME / UNESCO (Confederació Internacional de Música Electroacústica) on va exercir els càrrecs de conseller del 2009 a 2011 i de secretari de 2011 a 2014. Ha rebut encàrrecs de diferents institucions com el Ministeri de Cultura, l'Institut de Música Electroacústica de Bourges, l'Institut Valencià de la Música, etc. Ha estat compositor convidat a l’EMS d'Estocolm, el 2009 va rebre una menció per la seua obra Le secret des petits sons en el Concurs de Bourges . Ha participat en festivals com NWEAMO a San Diego (USA), CMMAS a Mèxic, Primavera a l'Havana, Ensems, Audio Art a Krakovia, Sete Sois Sete Luas, Mostra sonora de Sueca, XX Jornades Electroacústiques a Còrdova (Argentina), Electronic Music Days a Grècia, Synthese a França, etc. A més, ha impartit cursos monogràfics sobre Noves Tecnologies aplicades a la Música entre d'altres a la Universitat Jònica a Grècia, a la Universitat Nacional de San José de Costa Rica, a la Universitat dels Andes a Bogotà i a la Universitat Politècnica de València.

---
La informació sobre Josep Lluís Galiana i Avelino Saavedra es pot trobar en aquest enllaç.

---
Cicle organitzat per l’Octubre CCC amb la col·laboració del Laboratori per a la Investigació de Processos Creatius Contemporanis AD LAB i el segell discogràfic Liquen Records.
Entrada en taquilla: 5€
Reserva telefònica d’entrades al 963157799

© 2008 Octubre CCCC

C/ Sant Ferran, 12 - 46001 València. Tel. (0034) 96 315 77 99