activitats

16.07.2019

Conferències i congressos

Espai Ciència

<< Tornar

08.05.2019 |

Any internacional de la taula periòdica: Josep Ramon Bertomeu

19.00h a l'aula 1


Cicle de conferències “Any internacional de la taula periòdica”

“Disciplina, ordre i llei: el sistema periòdic i la pedagogia química del segle XIX”, a càrrec de Josep Ramon Bertomeu, professor d’història de la ciència de la Universitat de València, director de l’Institut Interuniversitari López Piñero.

Josep Ramon Bertomeu és professor d'història de la ciència a la Universitat de València. Ha estat professor visitant a les universitats de Harvard, París X-Nanterre i Manchester. Ha publicat diversos llibres al voltant de temes d'història de la química i nombrosos articles sobre les proves pericials en la justificació criminal del segle XIX, com també sobre història de l'ensenyament de les ciències. És director de l'Institut d'Història de la Medicina i de la Ciència "Lopez Piñero" de la Universitat de València, director del Màster Interuniversitari en Història de la Ciència i Comunicació Científica i membre del consell editor de la revista Ambix.

---
Una activitat de l'Espai Ciència de l'Octubre CCC amb la col·laboració de la Facultat de Química de la Universitat de València.

© 2008 Octubre CCCC

C/ Sant Ferran, 12 - 46001 València. Tel. (0034) 96 315 77 99