activitats

21.09.2018

Presentacions i altres activitats

21.11.2017 |

Presentació del llibre El País Valencià que volem

18.30h a la llibreria Fan Set


Amb la participació d’Empar Espí i Vidal (metgessa de la Salut Pública / Membre de Decidim, Plataforma pel Dret a Decidir del País Valencià), Enric Amer i Blanc (economista i ecologista) i Antoni Infante (coordinador de Decidim, Plataforma pel Dret a Decidir del País Valencià). Modera: Núria Cadenes (llibreria Fan Set).

La Plataforma pel Dret a Decidir del País Valencià (PdaD) és un espai cívic de debat i acció. Un espai en què la ciutadania valenciana reflexiona sobre la realitat política del moment i fa projectes de país. El procés de país participatiu no pot ser sinó transversal: apel·la a tothom que vulga defensar la dignitat individual i col·lectiva i aposta per un País Valencià solidari i divers.

Amb el llibre El País Valencià que volem, la PDaD vol precisament aportar opinions, anàlisis i idees sobre la situació actual del País Valencià, valorar les oportunitats de futur i descriure l’avenir desitjat i imaginat.

Sense pretendre que siga una representació de tots els aspectes de la societat valenciana, les idees que hi apareixen són peces del trencaclosques que és el futur d’un poble; i les paraules amb què està expressat són el nou relat cap a la sobirania del País Valencià.

(Edicions del 1979)

© 2008 Octubre CCCC

C/ Sant Ferran, 12 - 46001 València. Tel. (0034) 96 315 77 99