activitats

23.06.2018

Exposicions

Des del 12.07.2017 fins al 28.07.2017

Liquidació

Sala d'exposicions


Lluís Beltran, Toni Mas, Dori Giner, Visi Planells, Irene Lario

Inauguració: dimecres 12 de juliol a les 19.30h.

“La crisis es produeix quan allò vell no acaba de morir i quan allò nou no acaba de néixer.”
Bertolt Brecht


Vivim un moment especial, en la frontera entre el món que hem conegut i un futur incert. No es tracta de fer un relat catastrofista sinó de reflexionar sobre la realitat: la “liquidació” d’un paradigma i els moviments que anuncien un nou model emergent que s’està definint.

Viure en la frontera entre dos mons provoca emocions i reflexions sobre el moment en què ens trobem i el futur que volem o que tindrem. Si l’art vol interpel·lar als sentits i a les emocions, ací té un material de primera categoria, que afecta a l’artista com a intel·lectual. Actuar com a observador o com actor d’aquest moment de canvi pot ser apassionant.

Però com recorda Francisco Calvo Serraller a propòsit de Max Jacob,”…una visió artística ha de traspassar el món de les idees, arribar a l’inexpressable…”

Aquesta exposició és una mostra multidisciplinària, amb cinc maneres diferents de treballar amb la realitat que ens envolta.

Liquidació aborda aquest moment canviant des de l’observació de l´arquitectura i el paisatge, el procés d’ocupació i desocupació que du a la creació de residus territorials.

Col·labora: Play Producciones.


En la imatge: obra de Lluís Beltran

---
Entrada lliure.
Horari de visites
-De dilluns a divendres: de 9h a 21h
-Dissabtes matí: de 10h a 14h
-Dissabtes vesprada, diumenges i festius tot el dia: tancat (excepte en els casos que hi haja altres activitats)

© 2008 Octubre CCCC

C/ Sant Ferran, 12 - 46001 València. Tel. (0034) 96 315 77 99