activitats

08.07.2020

Conferències i congressos

Espai Ciència

<< Tornar

06.04.2017 |

Andreu Escrivà

19.00h a la sala d'actes


Converses a l’Espai Ciència 2017
Investigació científica per millorar la nostra vida

"La periodista Reis Juan condueix un programa de ràdio sense ràdio,
amb el suport tècnic de Pepe Moreno."

Andreu Escrivà
Ambientòleg, doctor en Biodiversitat i divulgador ambiental. Autor del llibre Encara no és tard: claus per a entendre i aturar el canvi climàtic (Bromera/PUV, 2017).

Andreu Escrivà Garcia és llicenciat en Ciències Ambientals, Màster en Biodiversitat i Conservació d’Ecosistemes, i Doctor en Biodiversitat per la Universitat de València. Actualment forma part del Comitè d’Experts en Canvi Climàtic de la Comunitat Valenciana. A més de les obligacions professionals, exerceix de divulgador ambiental i científic, sempre amb el propòsit de sensibilitzar sobre la problemàtica del canvi climàtic. És autor dels blogs Ciència i Política, dedicat a l’actualitat ambiental valenciana, i No es tarde, entorn al canvi climàtic. Ha publicat articles en mitjans com Saó, Mètode o Levante-EMV, i col·labora de forma ocasional en programes de ràdio i TV. Fou el guanyador del XXII Premi Europeu de Divulgació Científica Estudi General amb Encara no és tard: claus per entendre i aturar el canvi climàtic (Bromera/PUV, 2017).

L’Espai Ciència és un programa d’activitats patrocinat per l’Institut d’Estudis Catalans, Acció Cultural del País Valencià i la Càtedra de Divulgació de la Ciència/Unitat de Cultura Científica de la Universitat de València, amb el suport del CSIC. Col·laboren en aquesta activitat: Llibreria 3i4, Vilaweb, cartellera Turia i revista Mètode.

© 2008 Octubre CCCC

C/ Sant Ferran, 12 - 46001 València. Tel. (0034) 96 315 77 99