activitats

22.01.2020

Conferències i congressos

Espai Ciència

<< Tornar

02.03.2017 |

Dolors Corella

19.00h a la sala d'actes


Converses a l’Espai Ciència 2017
Investigació científica per millorar la nostra vida

"La periodista Reis Juan condueix un programa de ràdio sense ràdio,
amb el suport tècnic de Pepe Moreno."

Dolors Corella
Catedràtica de Medicina Preventiva i Salut Pública (Universitat de València), coordinadora del programa Universitat Saludable, investigadora en nutrigenètica i especialista en dieta mediterrània.

Dolors Corella és catedràtica de Medicina Preventiva i Salut Pública a la Facultat de Medicina de la Universitat de València i Cap de Grup de Recerca del Centre d'Investigació Biomèdica en Xarxa (CIBER) Fisiopatologia de l'Obesitat i Nutrició. Ha centrat les seues investigacions en els factors de risc genètics i ambientals (fonamentalment la dieta) i en l'etiologia de les malalties cardiovasculars i de l'obesitat. Participa en l'estudi PREDIMED des de l'any 2003, sent investigadora principal del node de València, on ha publicat importants treballs sobre l'efecte de la dieta mediterrània sobre la salut, tant de manera global com a patró de dieta, com analitzant els diferents aliments consumits. La seua línia fonamental d'investigació és la genòmica nutricional, sent pionera internacional en aquesta disciplina. Ha publicat més de 300 articles en revistes internacionals i ha dirigit 20 tesis doctorals i 33 projectes d'investigació.

---
L’Espai Ciència és un programa d’activitats patrocinat per l’Institut d’Estudis Catalans, Acció Cultural del País Valencià i la Càtedra de Divulgació de la Ciència/Unitat de Cultura Científica de la Universitat de València, amb el suport del CSIC. Col·laboren en aquesta activitat: Llibreria 3i4, Vilaweb, cartellera Turia i revista Mètode.

Foto: Iker Iranzo (revista Mètode)

© 2008 Octubre CCCC

C/ Sant Ferran, 12 - 46001 València. Tel. (0034) 96 315 77 99