activitats

08.04.2020

Presentacions i altres activitats

18.10.2016 |

Presentació del treball Impure, d’Anna Maria Staiano

19.00h a la sala d'actes


La presentació comptarà amb la presència de l’autora i la participació de diversos col·laboradors. Es realitzarà també una desfilada CorpoREactivo.

Impure documenta deu anys de creacions corporals, polisexuals i transfeministes de l’artista Anna Maria Staiano. Un projecte que trenca amb els esquemes de format, gènere, pràctiques artístiques i sexuals i que compta amb la col·laboració d’artistes i activistes feminista/queer/trans.

Impure intenta realitzar i expandir el potencial de la joieria contemporània per a generar noves formes i ampliar el seu camp d’acció. La publicació es converteix en una fusió de l’art amb la joieria, la performance amb la moda i la fotografia amb la literatura.

El llibre ha estat editat en col·laboració amb La Erreria (House of Bent) i compta amb textos de José Ramón Alarcón, Aldo Alcota, Irene Ballester, Graham Bell Tornado, Johanna Caplliure, Jesús García Cívico, Kepa Karmona, Ángela Molina, Carmen Navarrete, Marisol Salanova, Rosa Sanchis, Paula Valero i fotografies de Patricia Aragón, Asún Bonilla, Fabrizio Campisi, Toni Cordero, Fermín Jiménez Landa, Vic Labadie, David Macías Navarro, Serena Rinaudo, Joaquín Ruiz Espinosa, Alejandro Sanchéz, Carlos Valencia i Ana Wika. El disseny gràfic és de Judith Álvarez García.

© 2008 Octubre CCCC

C/ Sant Ferran, 12 - 46001 València. Tel. (0034) 96 315 77 99