activitats

03.07.2020

Instal·lacions

Des del 04.02.2015 fins al 28.02.2015

Rostres, de Carlos Sebastiá

Hall


En l’inici de la seua aventura a la Xina, Carlos Sebastiá va dedicar la seua atenció a observar la quotidianitat d’una societat en la qual la tradició es barreja amb la modernitat. Meravellat per l’expressió de les emocions en el seu nou entorn, en els seus esbossos de “Rostres” intenta capturar el llenguatge dels gestos, la barreja de personalitats i la diversitat d’estils. A través dels traços dels seus dibuixos podem llegir el vertiginós canvi social d’aquest país immens i complex.

Carlos Sebastiá Ortega (Castelló, 1975) viu i treballa actualment a Pequín. Llicenciat en Belles Arts per la Universitat Politècnica de València, va acabar els seus estudis a la universitat de CAFA (Central Academy of Fine Arts, Pequín). Artista multidisciplinar, en les seues creacions utilitza la fotografia, el dibuix, la pintura o la instal·lació.
El seu treball ha estat exposat a Espanya, França, Portugal, Estats Units i Xina. Algunes de les seues obres formen part de la col·lecció DKV, considerada com una de les millors col·leccions de joves artistes espanyols. Sebastiá va ser finalista en el Festival Internacional Incubarte i va rebre el Premi Especial del Club Diario Levante.

Instal·lació presentada per l’Institut Confuci de la Universitat de València amb la col·laboració de l’Octubre CCC amb motiu de l’Any Nou Xinès 2015.
Comissària: Lupe Frígols

Lla presentació d'aquesta instal·lació tindrà lloc el dimecres 4 de febrer a les 19.30h

© 2008 Octubre CCCC

C/ Sant Ferran, 12 - 46001 València. Tel. (0034) 96 315 77 99