activitats

08.07.2020

Conferències i congressos

Espai Ciència

<< Tornar

30.11.2011 |

Taller 'Reacciona... explota!'

19.00h

Experiments al·lucinants de química
Un espectacle científic de Josep Duran i Josep Anton Vieta

Un seguit d'experiments ens transportaran per una història de la química, des dels alquimistes a la química verda. Els reactius, humor, misteri i sorpresa en una amalgama de química recreativa. El taller “Reacciona...explota!” ha visitat més d'un centenar de centres de secundària i ha estat presentat en fires, trobades, conferències i jornades.

Josep Duran és professor i investigador del Departament de Química de la Universitat de Girona. Des de l'any 2003 combina aquestes tasques amb la divulgació de la química. És autor del llibre "Passeig per l'invisible, itinerari químic per Girona" i coautor de la reedició de "Ciència recreativa", de Josep Estalella.

Josep Anton Vieta és investigador del Departament de Química de la Universitat de Girona. La seua recerca combina la Química Teòrica i Computacional amb la divulgació de la seua recerca i de la química en general, especialment a través de les TIC 2.0. És autor del bloc PepQuímic i utilitza diverses xarxes socials per a l’amplificació de la divulgació i comunicació científica.

Ambdós, són membres de la Càtedra de Cultura Científica i Comunicació Digital (C4D) de la Universitat de Girona. Des del seu naixement, l’estiu de 2008, la C4D treballa amb l’objectiu de promoure la recerca i l’estudi en la intersecció dels camps de la Comunicació, la Ciència i les TIC.

Orgatnitzat per Acció Cultural del País Valencià, Institut d'Estudis Catalans, Càtedra de Divulgació de la Ciència de la Universitat de València i CSIC

© 2008 Octubre CCCC

C/ Sant Ferran, 12 - 46001 València. Tel. (0034) 96 315 77 99