activitats

23.10.2019

Exposicions

Des del 05.05.2011 fins al 15.07.2011

L'altre Alfaro

PRORROGADA FINS EL DIVENDRES 15 DE JULIOL

Andreu Alfaro és una figura ben coneguda en el panorama nacional i internacional de l'escultura. La seua obra s'ha presentat en múltiples exposicions, ha sigut objecte de molts catàlegs i, en el seu conjunt, ha obtingut les màximes distincions que es concedeixen al nostre país.

No obstant, l'aportació d'Alfaro a la cultura visual de la segona meitat del segle XX és molt més àmplia i va més enllà del camp de l'escultura, perquè també va conrear el dibuix i la pintura, a més de la fotografia, el disseny gràfic, el disseny industrial, la publicitat i, fins i tot, ha explotat uns excel·lents dots interpretatius.

És aquest altre Alfaro el que volem donar a conèixer amb aquesta exposició, que presenta una selecció dels millors treballs que va realitzar, sol o en equip, en el camp de la publicitat, com a creatiu i director d'art, en el disseny gràfic, en el disseny de producte o industrial i en la fotografia.

La descoberta d'aquest Alfaro serà per a molts una sorpresa, sobretot per a aquells que no van viure a la València dels anys seixanta i setanta, però també per als qui cronològicament van coincidir-hi amb ell i que ara identificaran l'autor d'uns treballs que de segur recorden per la incidència que van tenir en el seu moment, bé per la seua originalitat, bé pel seu esperit modernitzador i per aportar uns llenguatges comunicatius realment innovadors en aquells temps tan grisos.

Comissari de la mostra: Daniel Giralt-Miracle
Coordinació: Andrés Alfaro
Disseny de l'exposició: Col·lecció Alfaro Hofmann

Entrada lliure.
Horari de visita:
-De dilluns a divendres, de 10h a 21h
-Dissabtes i diumenges: tancat

© 2008 Octubre CCCC

C/ Sant Ferran, 12 - 46001 València. Tel. (0034) 96 315 77 99