activitats

19.01.2019

Espai Illes Balears

19 de juny de 2018.

Acció Cultural del País Valencià i la Conselleria de Cultura del Govern de les Illes Balears inicien les negociacions per recuperar l’Espai Illes Balears de l’Octubre CCC

El dijous vinent 21 de juny, a les 19,30h, la Consellera balear i ACPV inauguren a València una exposició com a primera activitat, i faran públic l'inici de converses per al disseny d'una col·laboració cultural estable que vol fer de pont entre les Illes i el País Valencià.

Dijous 21 de juny a les 19.30h
Inauguració de l’exposició Bipolaritat de l’artista Tomeu Coll a l’Octubre CCC.

Presentada per l’artista, Fanny Tur (Consellera de Cultura, Participació i Esports del Govern de les Illes Balears), Ricard Pérez (gerent de la Fundació Baleària) i Joan F. Mira (President d'Acció Cultural del País Valencià, ACPV)

L’Espai Illes Balears va ser un programa de col·laboració entre el Govern Balear i ACPV que va estar actiu entre octubre de 2009 i maig de 2011, en el qual es van desenvolupar tot tipus d’activitats culturals a València, a l'edifici Octubre CCC, per fomentar el diàleg i l’intercanvi d'experiències culturals i socials entre el País Valencià i les Illes Balears. Programa que va facilitar la difusió, la producció i la interacció culturals, tot cercant la modernització del país i l'eliminació de les barreres geogràfiques.

Ara, aprofitant la visita de la Consellera a la inauguració de l’exposició, es marcaran les noves línies d’actuació per reprendre aquest projecte a partir de la tardor.

© 2008 Octubre CCCC

C/ Sant Ferran, 12 - 46001 València. Tel. (0034) 96 315 77 99